Akikre büszkék lehetünk

Akikre büszkék lehetünk

1827. szeptember 10-én, Vilonyán született Pap Gábor református püspök és szabadságharcos. Tovább »

Séd Party

Séd Party

Immáron több éves hagyomány a településen megrendezett falunapi rendezvénysorozat a Séd Party Tovább »

Szikla Vendéglő

Szikla Vendéglő

Családias hangulatú éttermünk kiváló helyszínt biztosít családi események megünneplésére, céges vagy baráti találkozók lebonyolítására (30 főig). Tovább »

Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk. Keressen minket! Tovább »

 

Nyugdíjas klub

A nyugdíjas klub 1996. december 16-án alakult 40 fővel. Megalakulásakor kitűzött cél a jó közösségi élet, családias hangulat, egymásra való odafigyelés, segítségnyújtás és az egészséges életmód. Nagyon sokat köszönhettek id. Sándor Ferencné Teri néninek, aki olyan ötletgazdag, jó temperamentummal rendelkezett 86 évesen is, akitől csak tanulni lehetett.  A nyugdíjas klub 1998-ban tagja lett az Érdekvédelmi Szövetségnek és az Életet az éveknek. Sikeresek voltak a fesztiválok, ahol szerepeltek, példa erre a kulturális találkozó Kapuváron. Nagy lehetőségek a kulturális programok és fesztiválok a klubok számára, hogy jobban megismerjék egymást és jó baráti kapcsolatok, alakuljanak ki. Így kialakult szomszédolás, amit most is híven pártol klubunk. Szívesen vesszük a meghívásokat, de igyekszünk viszonozni is.
A nyugdíjas klub kezdeményezésére egy szép hagyománnyá alakult az “Idősek Világnapi” ünnepség.
2015 óta változás volt a klub életébe. Egy kisebb tagokból álló fiatal anyukák csoportja csatlakozott a klubhoz, ami az évek alatt sajnos igen kis létszámra csökkent. Színes programjaikat saját maguk szórakoztatására állítják össze, de van szerencséjük másokat is szórakoztatni, vidám perceket szerezni. Pártfogásba vették Peremartoni az Idősek Otthona lakóit. Megpróbálnak évente többször ellátogatni hozzájuk, hogy vidám kis műsoraikkal színesebbé tenni a minden napjaikat.
Rendszeres résztvevői az önkormányzati rendezvényeknek is.

„Azt kívánjuk, hogy sok helyen legyenek olyan vidám percek, gondűző pillanatok, mint a Vilonyai nyugdíjas klubban!”
A nyugdíjas klub vezetője: Bódis Jánosné , Marika néni